Arie van den Boomen

Stel jezelf even voor.
Mijn naam is Arie van den Boomen, ik ben 57 jaar en woon in Asten. Wij komen met een groepje al ruim 25 jaar naar de Braak nu in vak B, vroeger staand achter de goal. Helmond is een skonne stad; de mensen hebben er gevoel voor humor en zijn recht door zee.

Wat was je mooiste Helmond Sport wedstrijd ooit?
Een van de mooiste wedstrijden/uitslagen van HS is natuurlijk de 3-0 tegen Barcelona, maar qua spanning was de uitwedstrijden tegen FC Eindhoven in 2012 met 3-4 winst een geweldige prestatie en een hele gezellige avond!

Wie is jouw favoriete Helmond Sport-speler allertijden (en waarom)?
Eén van mijn favoriete spelers is toch wel de Muws (heb er zelf bij NWC tegen gevoetbald mè z’n piepstemmeke...) en met Jurgen Streppel hebben we ook veel plezier gehad. Louis Coolen is toch wel een van mijn favoriete trainers; een man van de club en nog steeds (Louis Coolen red-white-army…)!

Hoe ziet de toekomst van Helmond Sport er volgens jou uit?
Bij HS mogen de prestaties de laatste jaren laag uitvallen, maar het vermaak gehalte blijft hoog! Er gebeurt altijd wel wat en dat maakt dat we in alle tijden blijven komen. We moeten met z’n allen positief blijven en dan verwacht ik met de samenwerking met KV Mechelen alleen maar veel goeds en een sportieve toekomst die zeker ook meer sponsoren moet aantrekken en vooral ook veel meer toeschouwers. Waar blijven al die Helmonders…? Er is plats zat in het stadion… ; – )