Beste supporters

Wat bijzonder om een voorwoordje te schrijven voor deze Rond de Toss, want op het programma staat vanavond onze enige echte derby tegen 040. Wat zal het spannend worden en wat zullen onze mannen een pittige strijd laten zien. Mannen succes! Dit blijft toch de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

Toch wil ik van dit moment gebruik maken om alle mensen te bedanken die Helmond Sport maken. Want Helmond Sport is meer dan alleen voetballers of een elftal. Helmond Sport is een cultuur, een gevoel en een beleving ongeacht of we winnen of verliezen. Dus dank aan onze supporters, vrijwilligers, sponsoren, bestuur, WAH, samenwerkingspartners en iedereen die Helmond Sport een warm hart toedraagt. Helmond Sport kan niet zonder jullie. Nu niet, nooit niet!

Speciale dank voor Helmond Sport onder de 16, wat zijn wij trots op jullie. Terechte kampioenen. De kampioenswedstrijd thuis tegen MVV was prachtig om te zien. En wat is de SVHS vereerd dat wij broeksponsor zijn van deze mannen die echt alles geven om door te breken in het voetbal!

Daarnaast kijkt de SVHS uit naar het nieuwe stadion. Wat ziet de nabije toekomst er goed uit. Toch kan nog niemand achterover leunen want nu begint het pas. Wat zijn de langetermijnvisies? En hoe kunnen wij als SVHS, zoals dat van iedereen verwacht wordt, een steentje bijdragen? Daar zullen we allemaal over na moeten denken en ieder een eigen manier vinden om dit te doen.

Misschien dat de oplossing gevonden kan worden in samenwerking en afstemming? En is iedereen bereid om dat steentje extra bij te dragen of om net die ene stap meer te zetten? Het blijft belangrijk om nieuwe partners te vinden en goede of belangrijke partners te koesteren. Want alleen ga je misschien sneller maar samen kom je zeker verder.

Erik van Kilsdonk,

voorzitter SVHS