‘De Hans Meeuwsen-tribune’

Beste supporters,

Wat een rare tijden zijn het in deze coronacrisis, geen wedstrijden mogen bezoeken van je clubke, geen pilske drinken bij de voor- en nababbel in het supportershome. Geen hapje eten in de sponsorruimte. Maar ja, het is even niet anders en zoals wai in Helmond zegge: ut kumt allemoal wir goe en dat we maar weer snel live de wedstrijden kunnen gaan kijken.
Want zonder supporters is er gin bal aan. En wat was het skitterend om in heel Helmond de spandoeken te zien met steun voor de club, want betaald voetbal mag nooit weg uit Helmond.

Even over het nieuwe stadion, wat zal het mooi zijn als er in de toekomst in dat nieuwe stadion gespeeld kan worden met een mooi supportershome, ruimte voor de sponsors, ruimtes voor de medewerkers en vrijwilligers van deze mooie club. Wil het even hebben over mijn grote vriend en Mister Helmond Sport Hans de Muws. Zie het al voor me, de wedstrijd bekijken op een Hans Meeuwsen-tribune of een biertje drinken in het Hans Meeuwsen-supportershome, want dit verdient dit clubicoon zeker wel. Verder iedereen nog veel voetbalplezier en dat Helmond Sport – Jong PSV een mooie Brabantse derby mag worden.

Berry van Aerle