Gerard Dijkstra

Mijn naam is Gerard Dijkstra , ik ben 23 jaar en woonachtig in Beek en Donk. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Jan Linders en besteed ik mijn vrije tijd grotendeels deels aan voetbal activiteiten. Ik heb sinds 2017 een seizoenkaart op Vak P.

Waarom is Helmond Sport jouw favoriete club?
Helmond Sport is voor mij een club die staat voor passie en strijd; er altijd voor willen gaan. Ondanks wat magere jaren heeft Helmond Sport altijd de ambitie om voor het hoogst haalbare te gaan. Dat en de goede banden met supporters zijn voor mij de belangrijkste redenen om voor Helmond Sport te kiezen.

Wat is je mooiste Helmond Sport-wedstrijd ooit?
Helmond Sport – Almere City 4-2 , voor de play-offs in 2017. Naar mijn mening een typische Helmond Sport wedstrijd. Na een dik uur 0-2 achter staan , en dat met typisch Helmond Sport voetbal omdraaien naar een 4-2 overwinning. Schitterend om zo af en toe die samenvatting nog eens terug te kijken.

Wat is je favoriete Helmond Sport-moment?
Helmond Sport – FC Eindhoven, in het seizoen 2019/2020. Bodi Brusselers die de bal vol in de kruising ramt in minuut 85, en vervolgens het feest viert met de supporters. Dat doelpunt schiet nog vaak genoeg door mijn gedachten.

Wie is je favoriete Helmond Sport-speler allertijden?
Jordy Thomassen. Jordy is voor mij echt een goede vriend geworden. Ik volg Jordy sinds zijn eerste periode bij HS. Ik heb door de jaren heen daarom ook al enkele presentjes van hem mogen ontvangen, die ik allemaal een mooi plekje heb gegeven. Toen Jordy een periode in Australië speelde, zat ik in de ochtend om zes uur gewoon klaar voor zijn wedstrijd.

Wat verwacht je van Helmond Sport dit seizoen?
Ik ben zelf altijd heel ambitieus en positief ingesteld. Ik denk dat we goede aankopen gedaan hebben met spelers als Loukili, Van der Sluijs en Duijvestijn. Ik denk dat we met dit elftal prima in de middenmoot kunnen meedraaien, en hoop zelfs op een ticket voor de play-offs.