Jeroen Verkoelen

Ik  ben Jeroen Verkoelen, geboren in 1995 in Helmond. Ik ben van jongs af aan fan van Helmond Sport, ga nu al 11 jaar naar de thuiswedstrijden en probeer zoveel mogelijk mee te gaan naar uitwedstrijden.

Op welk vak ben je te vinden tijdens de thuiswedstrijden van Helmond Sport?
Tijdens de thuiswedstrijden ben ik te vinden achter de goal en sta ik op Vak O. Ik ben de trommelaar, zoals de meesten ondertussen wel weten. Ik heb al heel wat blaren op mijn hand getrommeld voor onze mooi club.

Hoe ben je bij Helmond Sport terechtgekomen?
Via ons pap, die mij ooit een keer meenam naar een wedstrijd, sindsdien ben ik nooit meer weggegaan en wil ik er iedere wedstrijd bij zijn.

Helmond Sport is mijn club, omdat het er altijd gezellig is, op welke plaats we ook staan. Onderling, met de trouwe supporters, maken we er altijd wel een feestje van.

Wat was je mooiste Helmond Sport-wedstrijd ooit?
Mijn mooiste wedstrijd van Helmond Sport was voor de KNVB Beker uit tegen FC Twente in december 2009. Ten eerste omdat het mijn eerste uitwedstrijd was en ten tweede omdat de sfeer in het bomvolle uitvak geweldig was, allemaal Helmonders en dat in een groot stadion. Dat vergeet ik nooit meer. 

Hoe ziet jouw Match Day eruit?
Match Day, de mooiste dag van de week. Het mooie is dat we bij thuiswedstrijden met veel vrienden bij elkaar komen, het is een soort van familie geworden. Ik geniet van het zingen, de vriendschap en het loyaal zijn aan onze club, vooral als we bij een drukke wedstrijd op Vak O staan. Voor en na de wedstrijden drinken we meestal wat in ons sfeervolle supporterscafé HLMD. Tijdens de busreizen naar de uitwedstrijden wordt er veel gelachen, ook daar is iedereen gelijk en dat maakt het mooi.

Heb je verder nog bijzondere dingen die met Helmond Sport te maken hebben?
Ik werk ook als vrijwilliger bij Helmond Sport, we zorgen met een vaste groep voor het onderhoud van alle tribunes in het stadion. Ik hoop dat we nog ooit een promotie mogen meemaken. Helmond till I die!