Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe jaargang van Rond de Toss. Want zoals jullie kunnen zien: we mogen door! En daarom hebben we wat verrassingen in petto.

Helmond Sport zette vorig jaar de weg omhoog in en probeert die nu verder uit te bouwen. Met aansprekende namen zoals Robin van der Meer, Dylan Seys en Jellert van Landschoot, aangevuld met talenten vanuit onder meer KV Mechelen, wacht ons ongetwijfeld wederom een mooi seizoen.

En dat geldt ook voor Rond de Toss, het officiële wedstrijdboekje voor én door supporters. Met een inmiddels vertrouwde club mensen werken we hard aan een onderscheidend magazine dat cult ademt, en tevens wat oplevert voor de club. Van de redactie tot de advertentieverkoop en van de bezorgers tot de fotografen: iedereen zet zich belangeloos in om van Rond de Toss een succes te maken. Hulde!

Een succes zou het echter nooit worden, als we niet konden bouwen op een groep enthousiaste sponsoren. Diens advertenties vind je elders in dit blad. Klop daar dan vooral ook even aan, als je wat nodig hebt.

En zoals Helmond Sport inmiddels nieuw elan heeft gekregen, geldt dat ook voor Rond de Toss. De interviews met supporters worden dit seizoen uitgebreider (met dit keer het prachtige verhaal van Karel de Haas), we hebben een nieuwe rubriek met oud-spelers die nu belangrijk zijn bij een amateurvereniging in de regio (Joost Habraken trapt af), en we leggen nog nadrukkelijker de verbinding met de stad. Dat doen we met de eveneens nieuwe rubriek ‘Helmond op zijn mooist’, waarvoor we Judith van der Linden wisten te strikken. Deze reisblogger, bekend van het spel ‘Ik hou van Helmond’, blijft speciaal voor deze rubriek dicht bij huis en beschrijft steeds een unieke plek in de stad. Ken jij zo’n locatie? Laat het ons vooral even weten.

Op naar wederom een memorabel voetbaljaar. En vooral ook: veel leesplezier!

Maarten Driessen
Eindredacteur Rond de Toss