Positieve flow

Na een mindere serie in de competitie kunnen we de wedstrijd tegen Jong Ajax gebruiken om de positieve flow weer op te pakken.

Een tegenstander van naam die net boven ons op de ranglijst staat en ons de mogelijkheid kan bieden om richting het linkerrijtje te kruipen. De selectie zal ongetwijfeld gebrand zijn op een goed resultaat.

Met zijn allen hopen we dat dit lukt, helaas nog altijd vanuit de huiskamer. Toch lijkt het er inmiddels op dat er licht aan het einde van de tunnel begint te gloren.

Hoe mooi zou het zijn om deze wedstrijd gewoon live op De Braak te kunnen zien? Weten jullie het nog hoe mooi het is om daar te zijn met zijn allen? Nog even volhouden en dan gaat dat echt gebeuren.

We zijn er bijna, dat zijn de woorden die we horen vanuit Den Haag. Laten we ons hierop focussen en in gedachten de selectie steunen tijdens het resterende programma, meer kunnen we nu immers niet doen.

Als club zijn we druk bezig met vooruitblikken naar komend seizoen en zelfs al verder dan dat. De voorbereidingen voor het nieuwe stadion zijn in volle gang en dat geeft veel energie.

Het is ontzettend mooi om te zien hoeveel werk er verzet wordt door zoveel vrijwilligers rondom de club. We zijn een echte club van de stad, dat koesteren we en daar zijn we meer dan trots op.

Het stadion gaat er komen, het wordt van iedereen die de club een warm hart toedraagt. Een plek waar we gewoon ouderwets naar het voetbal kunnen kijken, met zijn allen op een volle tribune.

Zien hoe onze selectie met ginne skrik de tegenstander terugdringt op eigen helft en voor de overwinning vecht. Het zit eraan te komen, nog even volhouden. We zijn er bijna. Samen.

Pieter-Paul Saasen, bestuurslid Helmond Sport