Wéér is het stil

En niet alleen aan de overkant. Corona zorgt alweer voor een lege Braak, in een fase dat Helmond Sport onze steun juist goed kan gebruiken. Het wordt daarom extra hard bikkelen voor de mannen van Wil Boessen, terwijl wij hopen op een kanaaltje bij ESPN.

Opnieuw breekt hiermee een fase van overleven aan. Voor ondernemers, voetbalclubs, voor Helmonders die door de coronamaatregelen nét wat harder worden geraakt. En ook voor Rond de Toss is het weer even bar en boos. Geen publiek in het stadion betekent dat we vol inzetten op verspreiding door de stad, een kunstje dat we vorig seizoen al volop konden perfectioneren.

Het was wat naïef misschien: in coronatijd een wedstrijdboekje presenteren dat de club direct in een financiële bijdrage kon voorzien. Anderzijds, wie had verwacht dat we bijna twee jaar later nog steeds met dezelfde ellende zouden zitten? Hoe dan ook wordt met vereende krachten getracht van Rond de Toss een vaste waarde te  maken. Want vroeg of laat, die betere tijden komen er.

Om het schip ondertussen op koers te houden, presenteren we ook dit jaar een speciale jaarkalender. Dit keer met daarin de mooiste covers van Rond de Toss, democratisch gekozen door onze supporters. Kortom het ideale Sinterklaas- en/of kerstcadeau.  

Dus, aanschaffen die hap. Je steunt daarmee niet alleen de club, maar hengelt ook nog eens een verdomd mooi stukje huiskamerversiering binnen. Op naar 2023, waarin alles beter wordt.

Maarten Driessen

Eindredacteur Rond de Toss